HELSINKI, ESPOO, UUSIMAA

Catering-palvelu

Maistuva menu kruunaa juhlapäivän

TOIVEESI TÄYTTÄVÄT CATERING-PALVELUT ERILAISIIN TILAISUUKSIIN

Jätä tilaisuutesi tarjoilut juhlapalvelumme huoleksi ja tarjoa vieraillesi upeita makuelämyksiä. Me toteutamme mieltymystesi mukaiset menut kaikkiin kodin juhliin ja yrityksesi tapahtumiin, sekä suurille että pienille vierasmäärille. Järjestämme halutessasi myös juhlasi kokonaisuudessaan – tilaa meiltä koko paketti! Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous.

Ota yhteyttä

Kaikki kodin juhlat

Catering Partners toteuttaa kaikki kodin juhlat syntymäpäivistä häihin Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella. Voit tilata meiltä pelkät tarjoilut tai vaihtoehtoisesti voimme järjestää juhlasi alusta loppuun.

Juhlien järjestäminen on usein varsin työlästä ja to do -lista saattaa venyä yllättävän pitkäksi. Yksi juhlien tärkeimmistä yksityiskohdista on tietenkin ruoka. Kun valitset catering-palvelumme toteuttamaan tilaisuutesi tarjoilut, saat itse nauttia juhlapäivästäsi rennommin. Vieraatkin viihtyvät paremmin, kun he saavat syödäkseen ammattilaisten loihtimia, maistuvia herkkuja.

Toteutamme toiveidesi ja mieltymystesi mukaiset menut kaikkiin kodin juhliin, suurille ja pienille vierasmäärille. Pystymme palvelemaan lyhyelläkin varoitusajalla.

Tilaa meiltä tarjoilut esimerkiksi seuraaviin tapahtumiin:

  • merkkipäivät
  • häät
  • ristiäiset
  • rippijuhlat
  • valmistujaisjuhlat
  • rapujuhlat
  • puutarhajuhlat
  • grillibileet

Valmistamme herkullisen menun juhlaan kuin juhlaan ja tuomme paikalle ammattitaitoisen tarjoiluhenkilökuntamme, oli kyse sitten pienestä juhlassa perhepiirissä tai usean sadan henkilön häätilaisuudesta. Anna meidän hoitaa tilaisuutesi catering, niin sinä voit keskittyä nauttimaan ainutlaatuisesta juhlapäivästäsi!

Toteutamme erilaiset menut toiveidesi mukaan. Autamme valitsemaan kokonaisuuden, joka sopii juhliisi täydellisesti. Halutessasi saat meiltä apua myös juhlapaikan valinnassa ja ohjelman suunnittelussa. Ota yhteyttä juhlapalveluumme –tehdään yhdessä juhlapäivästäsi enemmän kuin unelmiesi täyttymys!

Ota yhteyttä ›

Herkulliset tarjoilut luovat onnistuneen yritystilaisuuden

Haluatko vieraidesi muistavan tapahtumasi sen loistavista tarjoiluista? Catering Partners loihtii erilaiset menukokonaisuudet yrityksien ja esimerkiksi urheiluseurojen tilaisuuksiin Helsingissä ja Uudenmaan alueella. Halutessasi voimme järjestää tapahtuman puolestasi kokonaisuudessaan.

Oletko järjestämässä yritystilaisuutta ja haluat sen jäävän vieraiden mieliin? Oli kyseessä sitten yrityksesi vuosijuhla tai jouluruokailu, urheiluseurasi kesäjuhlat tai leiritapahtuma, Catering Partners hoitaa juhlatarjoilusi. Loihdimme erilaisiin tapahtumiin taatusti maittavat menut. Lisäksi tuomme juhlapaikalle ammattitaitoisen tarjoiluhenkilökuntamme varmistamaan tilaisuuden sujuvan kulun.

Monet yritykset ja urheilujoukkueet ovat luottaneet rautaiseen catering-osaamiseemme vuosien varrella. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja valjasta Catering Partnersin ammattitaito avuksesi! Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ota yhteyttä

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä