HELSINKI, ESPOO, UUSIMAA

Referenssit

MEILTÄ HERKULLISET TARJOILUT JUHLAAN KUIN JUHLAAN – TUTUSTU REFERENSSEIHIMME

Meiltä ammattimaiset catering-palvelut niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Maistuvat tarjoilut tekevät tapahtuman! Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous.

Ota yhteyttä ›

TILAA PELKÄT TARJOILUT TAI KOKO JUHLAT KATTAVA PAKETTI

Vuonna 2019 perustettu Catering Partners loihtii herkulliset tarjoilut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Meiltä löydät menut jokaiseen makuun – ja kaikki on varmasti herkullista! Mikäli kaipaat juhliesi järjestämiseen apua muunkin kuin tarjoilujen kanssa, sekin onnistuu. Ammattitaitoinen juhlapalvelumme järjestää tilaisuutesi alusta loppuun.

Laajan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta voimme järjestää juhlasi avaimet käteen -pakettina. Halutessasi hoidamme kaiken juhlapaikan ja esiintyjien valinnasta tarjoiluihin ja koristeluihin. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. tiloja vuokraava Top Lounges ja artisti Ville Pusa. Top Loungesin avulla voimme järjestää juhlasi esimerkiksi suuressa, hienossa Astoria-salissa tai vaikka Etelä Esplanadilla sijaitsevan kattohuoneiston saunallisessa tilassa. Villen Pusan kautta taas saa tilattua esiintyjiä laidasta laitaan, esimerkiksi stand up -koomikoita ja muita artisteja. Mitä ikinä toivotkin, me pyrimme toteuttamaan sen parhaamme mukaan.

Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita sekä esimerkiksi urheiluseuroja ja yhdistyksiä Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja ensimmäinen askel kohti ikimuistoista juhlapäivää. Catering Partners järjestää upeat juhlat puolestasi, jotta kaikki olisi sinulle mahdollisimman helppoa!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä